Din leverantör inom kakel,

badrum, bastu & spa

Öppettider butik: Vardagar 07-17 (lunch 11-12) Stängt v. 30-31           Tel 090-12 28 30

Välkommen in till oss på teg när du vill ha kvalité och design. Hos oss hittar du det mesta inom kakel och badrumsinredning

Leverans och hemtransporter

Vi har en liten del av vårt stora sortiment av kakel, golvklinker, mosaik, fix & fog och accessoarer på lager för leverans. Vi har korta ledtider från våra grossister. Vi reserverar oss dock för tillfälliga slutförsäljningar av lagervaror. Badrumsinredning är beställningsvara med leveranstid från 2 veckor.

 

Boka tid med en av våra kakelspecialister

Hos Kakel och Design kan du alltid få hjälp, råd och inspiration av våra specialister i butiken, det är bara att komma in till oss vid butiken på Teg. Vill du boka en egen tid går det också bra.

 

Följande gäller:

  • Bokningen avser 1 timmes konsultation
  • Du kan endast boka tid på vardagar
  • Konsultationen är kostnadsfri
  • Förbered dig med att ta med ritningar och mått på det utrymme du vill inreda
  • Ett tips är också att ta med inspirationsbilder eller bilder på inredning i övriga huset eller lägenheten för att vi ska få en bild av din stil.
  • Bokningsbekräftelse

Vi tar kontakt med dig för bekräftelse av dag och tid. Vi reserverar oss för fullbokning och erbjuder då en alternativ tid.

 

Provplattor

Om du inte kan bestämma dig när du är i butiken så går det bra att låna med sig provplattor hem för att i lugn och ro titta på vad som passar bäst hemma hos dig.

Kakel & Design
Rondellgatan 18
904 22, Umeå

Följ oss på Facebook & Instagram för nyheter och annat nyttigt